La nostra selecció d’alta gastronomia es basa en l’excel·lència del producte. Treballar amb les millors marques d’alimentació ens garanteix poder oferir i distribuir el millor gè-nere a tots els nostres clients. Productes que enaltiran les prestigioses cartes i plats d’importants restaurants i destacaran en les vitrines de botigues Gourmet. Productes que només poden arribar fins a les mans d’aquells que millor saber tractar-los.

carnes-discarlux-distribucion-MDH-03

Discarlux és l’empresa líder en la selecció de les carns més selectes del mercat. El seu producte estrella és la carn de vaca vella i els bous nacionals. També són experts en vedella rosada nacional, vedella blanca, anoll nacional, de llet d’Aranda, garrí de Segòvia i una gran varietat de productes de màxima qualitat. Discarlux busca peces selectes, especials, que satisfan les necessitats dels nostres clients.

marin-carretero-jamon-bellota-distribucion-MDH-03

Paciència, perseverança i treball ben fet. Això és el que caracteritza a Jamones Marín Carretero. Són criadors pagesos i productors d’una mateixa casta de porcs des de fa cinc generacions. Tot seguint la seva tradició heretada, els porcs són criats en llibertat, al camp, i la seva alimentació és estricta: a base dels fruits d’alzines i roures de fulla petita. El saber fer de Jamones Marín es tradueix en un producte de qualitat i exclusiu.
Per això, la seva producció és limitada, per a mantenir precisament aquesta qualitat extrema.

joselito-jamon-gastro-distribucion-MDH-03

Sis generacions són més de 150 anys d’experiència per elaborar el millor pernil de el món. Apostar per la marca Joselito és encertar segur. El seu pernil ibèric de gla és considerat el millor del món. Un producte reconegut pels millors xefs i crítics del món i un dels productes gastronòmics més valorats i exportats.

pulpo-a-pulpeira-distribucion-MDH-03

A Pulpeira sorgeix després de quatre generacions de pulpeiros. Aquesta nova generació inicia un projecte de recerca per a la millora de la cocció i aconseguir així mantenir i potenciar tot el sabor i la qualitat del pop. El resultat és un nou mètode de cocció en buit i al vapor, on el pop es cou a poc a poc i allibera tots els seus sucs. Un procés natural al 100% i que conserva les propietats, els nutrients i el sabor del pop.

los-peperetes-distribucion-MDH-03

Los Peperetes és una marca de conserves familiar que gestiona des de la producció fins al pro-ducte final, tot coneixent així la qualitat de la matèria primera de primera mà. Els seus productes han estat nominats com un dels millors pel què fa a producció artesanal i ja han aconseguit reconeixement internacional. Los Peperetes és la marca de conserves que trien xefs d’alta gastronomia per a les seves pròpies elaboracions.

anchoas-codesa-distribucion-MDH-03

Des del mar Cantàbric arriben les millors anxoves elaborades per Conservas Codesa. Una empresa dirigida per la seva tercera generació i que manté els mètodes tradicionals i arte-sanals. Els productes són elaborats de principi a fi a les seves pròpies instal·lacions per les mans més expertes i pel saber fer de Julián Fernández, el seu mestre conserver. Anxoves carnoses, netes, tendres, amb molta textura i una aroma que els han dut a guanyar premis importants d’alimentació a nivell internacional.

bc-arian-caviar-distribucion-MDH-03

BC ARIAN són experts en els caviars més exquisits. Per a aconseguir el millor caviar cal estar atent a les dues pesques anuals: la de la primavera i la de la tardor. I el millor moment per a pescar l’esturió és just una setmana abans d’entrar al riu a fresar. El peix es conservarà en llaunes segellat-tancat amb una goma perquè no s’oxidi i mantenir la se-va qualitat per al moment de consum. BC ARIAN garanteix un producte excel·lent, que és conegut en tot el món com a un dels plaers més exquisits.

dehesa-desotosalbos-distribucion-MDH-03

Devesa de Sotosalbos és una empresa que destaca per produir, principalment, la carn Wagyu. Aquesta raça bovina és originària del Japó i és de les carns més apreciades de l’mercat. La carn de Wagyu es caracteritza pel marbrejat, que li dóna a la carn un sabor i textura única. Aquest tret té l’avantatge de no ser alterat genèticament quan es passa d’una generació bovina a una altra. Dehesa de Sotosalbos es troba en plena Sierra de Guadarrama i compta amb unes instal·lacions que garanteixen que els animals siguin criats en llibertat. La raça Wagyu garanteix un mos de carn exquisit i suculent per a qualsevol ocasió.

anchoas-casa-santona-distribucion-MDH-03

La mar Cantàbrica. Aquí és on comença tot. Sabem que la millor qualitat no és possible sense la selecció de la millor matèria primera. L’experiència de Casa Santoña els permet garantir l’adquisi- ció dels millors lots en tota la nostra gamma de productes de la mar. Gràcies a la tradició familiar som experts en els productes de la mar, les temporades i els seus cicles de vida, així com de les seves millors fonts. Específicament, són especialistes en anxoves pel que cuiden al detall el seu tractat per a aconseguir les millors anxoves del mercat.

keia-salmon-distribucion-MDH-03_2021

La idea i depuració de la tècnica de fumat duta a terme per Keia va començar fa 20 anys, quan l’avui prestigiós gastrònom Kepa Freire Ortueta va tenir l’oportunitat de conèixer i desenvolupar aquesta tècnica de fumat en fred a Finlàndia.
Una vegada de tornada, aquesta mateixa tècnica ancestral finlandesa d’elaboració del fumat va anar variant amb el pas del temps pel fet que la utilització de fustes nobles autòctones resultava més exquisida i, finalment, després d’experimentar amb diferents opcions –com a sals, sucres i fustes de diferents característiques– es va aconseguir la formula que avui atorga a Keia la seva pròpia personalitat.

 

El resultat és un producte d’alta qualitat amb identitat pròpia.