El nostre viatge comença visitant l’origen dels productes. Coneixem les persones que hi ha darrere de cadascun d’ells. Naveguem per les ries; trepitgem el terroir, les seves vinyes, els seus cellers, les seves granges. Descobrim els seus vins, els seus caves i la seva varietat de productes d’alimentació d’alta quali-tat.

conservas-distribucion-MDH-1000X1000-02

Fem tastos tot escoltant els productors i experts. I també maridatges. I degustem productes d’alimentació Gourmet. Descobrim noves experiències, sensacions i productes per a portar-los fins els nostres hostalers i comerciants de l’àrea de la Costa Daurada.

Escoltem la història que hi ha darrere de cada productor i tastem els seus productes. Després transmetem cada paraula, cada sensació i cada experiència als nostres hostalers, comerciants i professionals de la restauració. Perquè volem que disposin de productes autèntics en els seus negocis. Productes que encaixen amb ells i que sabem que estaran a l’alçada de les seves expectatives. Perquè coneixem els nostres clients. Perquè ens hem assegut amb ells per a saber quines són les seves necessitats i poder assessorar-los sobre el producte que enaltirà les seves cartes o les seves vitrines. És així com en MDH Alta Gastronomia comptem amb una cartera de clients que inclou importants restaurants, hotels i botigues Gourmet.

alta-restauracion-distribucion-MDH-1000x700-02
bodega vino distribucion MDH 1000X500 02