MDH Alta Gastronomia
és la sinergia de Martín
Hermo i Jesús Merino.

Martín té un llarg recorregut en cellers. Va començar a les terres de Galícia, on va ser accionista de Adegas Tollodouro, un dels cellers més importants del municipi de El Rosal. El 2012, després de la venda del celler, inicia al costat del seu germà un projecte vitivinícola en el Pazo de Rubianes. És un senyoriu històric a Galícia amb un jardí, de reconeixement internacional, que convida a passejar entre les seves camèlies i descobrir les seves 26 hectàrees de vinya de raïm albarinyo. És a través d’aquest projecte quan Martín i Jesús es coneixen.

Jesús és director comercial amb molta experiència en el sector alimentari i vitivinícola. La seva formació com a sommelier i assessor gastronòmic ofereix als clients la garantia d’obtenir un bon producte per als seus negocis. Jesús també ha estat responsable de vendes en importants empreses de renom, per les seves aptituds en el sector i per la seva empatia. Jesús sap reconèixer les necessitats dels nostres clients i sempre té una solució per a cadascuna de les inquietuds que els puguin sorgir.

Martín y Jesús troben un territori de negoci en l’alta restauració en l’àrea de la Costa Daurada.
I comencen el viatge de MDH Alta Gastronomia plegats, un projecte diferencial amb molta passió, experiència i personalitat.